Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Zelfheling trajecten o.l.v. Sandra Valk

Wil jij intensief begeleid worden om snel een verbetering van jouw situatie te bewerkstelligen? In een therapeutisch zelfheling traject leer je hoe je d.m.v. meditatie, visualisatie en oefeningen jezelf kunt helen. Daarnaast geeft Sandra therapeutische behandelingen om oude blokkades die een gelukkig en gezond leven in de weg staan op te sporen, te transformeren en te helen.

Er wordt diep ingezoomd in jouw situatie. Je ontvangt opnames van geleide meditaties/visualisaties, schriftelijke informatie en oefeningen, speciaal aangepast op jouw situatie.

Therapeut: Sandra Valk
Werkdagen: Maandag t/m donderdag overdag en incidenteel op dinsdag- of woensdag avonden of vrijdagen overdag.
Een afspraak maken kan via sandra@sensibelacademie.nl of telefonisch via 06-53547643.
A.u.b. geen contact zoeken via whatsApp.


Voor wie?

Voor een ieder die last heeft van stress-gerelateerde klachten of fysieke aandoeningen. Denk hierbij aan burnout, chronische vermoeidheid, fybromyalgie, reuma, eczeem, allergieën, astma, spier- en gewrichtsklachten, whiplash etc. Maar ook mensen met ernstigere aandoeningen kunnen hier baat bij hebben. Denk hierbij aan MS, hartklachten, longaandoening, schildklier aandoeningen, bijnieraandoeningen, kanker etc.

Let wel: Sandra is geen arts en zij stelt dan ook geen diagnoses. Ook worden er geen adviezen gegeven over het gebruik van medicatie. De oefeningen en begeleiding zijn bedoeld als aanvulling op reguliere (medische) behandelingen van artsen en andere hulpverleners, en niet als vervanging.


Traject klein

Dit traject bestaat uit:

  • 4 individuele sessies van 90 minuten, verspreid over 2 maanden (ongeveer om de week). Kosten normaal: € 420,-
  • Speciaal voor jou samengestelde informatie en oefeningen.
  • Opnames van geleide meditatie voor thuis.
  • Kosten traject klein: € 380,- Voorwaarde: betaling vooraf en in één keer. Anders dient er gewoon per sessie te worden betaald. Voor particulieren is het bedrag inclusief B.T.W. Voor bedrijven en ZZP’ers is het bedrag exclusief B.T.W.

Traject intensief

Dit traject bestaat uit:

  • 6 individuele sessies van 90 minuten, verspreid over 3 maanden. Kosten normaal: € 630,-
  • 3 x tussentijds telefonisch contact (max. een half uur). Kosten normaal: € 112,50
  • Speciaal voor jou samengestelde informatie en oefeningen.
  • Opnames van geleide meditatie voor thuis.
  • Kosten traject intensief: € 645,- i.p.v. € 742,50. Voorwaarde: betaling vooraf en in één keer. Anders dient er gewoon per sessie te worden betaald. Voor particulieren is het bedrag inclusief B.T.W. Voor bedrijven en ZZP’ers is het bedrag exclusief B.T.W.

Eventueel wordt er geadviseerd om een sessie bij één van Sandra’s collega’s te boeken. Denk hierbij aan een sessie bij een voedingsdeskundige, een fysiotherapeute of een ademcoach.

Voor mensen met kanker behoort een speciaal samengesteld programma tot de mogelijkheden. In dit programma wordt intensieve, frequente begeleiding geboden. In de eerste weken zullen er, na een uitgebreide eerste sessie van 90 minuten, regelmatig korte sessies worden voorgesteld. In de loop der weken worden deze sessies minder frequent. Sandra zal in de kortere behandelingen vooral visualisaties begeleiden en ondertussen ‘hands-on healing’ toepassen.  Begeleiding bij kanker is altijd complementair aan reguliere behandelingen.

De trajecten worden helaas niet vergoed door zorgverzekeraars.


Behandelvorm

Lees HIER meer over de behandelvorm Energetische zelfheling therapie.

Centrum Sensibel