Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Contact

Sandra Valk

Sensibel Centrum voor Healing & Bewustzijn

Wil je meer informatie over de activiteiten van Centrum Sensibel?
Neem dan gerust contact op!

Centrum algemeen: Sandra Valk via centrumsensibel@gmail.com of 06-53547643.

Zaalverhuur: zaalverhuursensibel@gmail.com of 06-28100477.

Sensibel Academie: Sandra Valk via info@SensibelAcademie.nl of 06-53547643.

Adres: Johan Jongkindrade 285c
2908 CC in Capelle aan den IJssel

IBAN: NL89 RABO 0117 0899 66
KvK nr: 24435495
BTW nr: NL001640738B32


Of gebruik het contactformulier

 


Route & Bereikbaarheid

De locatie is uitstekend bereikbaar per auto of met het openbaar vervoer. Er is een trein- en busstation  op een halve minuut loopafstand (station Capelle Schollevaar) en er is volop gratis parkeergelegenheid in de buurt.

Wegonderbreking: De Burgermeester van Dijklaan is tot ongeveer medio 2022 gesloten. Mensen die met de auto vanuit Rotterdam of de A12 komen, kunnen het pand het beste bereiken vanaf de Hoofdweg. Na de Praxis sla je rechtsaf naar de Burgermeester Schalijlaan. Daarna kun je de GPS weer volgen. Of volg omleiding ‘D’.

Let op: de ingang bevindt zich niet aan de kant van de woningen maar aan de andere kant van het pand aan het plein. De entree bevindt zich op de begane grond.

Met de auto: Wanneer je de Pieter Mondriaanrade inrijdt, dan sla je niet rechtsaf naar de Johan Jongkindrade, maar je gaat rechtdoor de doodlopende straat in. De ingang van Sensibel bevindt zich rechts om de hoek. Overal rondom het pand kun je gratis parkeren.

 


Algemene voorwaarden van dienstverlening
Op alle door Sensibel aangeboden activiteiten zijn de Algemene voorwaarden van dienstverlening van toepassing. Je kunt de algemene voorwaarden voor dienstverlening bij opleidingen, trainingen en andere groepsactiviteiten HIER vinden. De algemene voorwaarden voor zaalverhuur kun je HIER vinden.

Klachtenregeling
Wij streven ernaar om cliënten en deelnemers van trainingen natuurlijk zo goed mogelijk te begeleiden en van dienst te zijn. Mocht je toch klachten hebben, dan vind je HIER de procedure voor het indienen van een klacht.

Sensibel is als opleidingsinstelling geregistreerd bij het CRKBO.

© Sensibel Centrum voor Healing en Bewustzijn.

Disclaimer: Sensibel geeft geen enkele garantie inzake de juistheid of de volledigheid, of het bijgewerkt zijn van de informatie die op deze website werd geraadpleegd of die via dit systeem werd uitgewisseld.

 

Centrum Sensibel