Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Over ons

Je kunt bij Centrum Sensibel en Sensibel Academie terecht voor activiteiten op het gebied van Zelfheling en Kwantum bewustzijnsontwikkeling. De activiteiten van Centrum Sensibel zijn voor bewustwording en eigen proces. Aankomende professionals of mensen die iets willen betekenen voor mensen in hun omgeving kunnen terecht bij Sensibel Academie.

Kijk voor referenties/beoordelingen/reacties van klanten HIER.

Oprichtster, therapeut en docent Sandra Valk kwam er op een gegeven moment achter dat haar tot dan toe moeizame leven met een indrukwekkende ziektegeschiedenis, haar niet zomaar was overkomen. Ze ontdekte dat ze dit in beginsel allemaal zelf had gecreëerd, alleen was ze zich daar niet bewust van geweest. Toen zij eenmaal begon te begrijpen op welke manier zij haar realiteit kon veranderen, is haar ontwikkeling in een stroomversnelling terecht gekomen. Sandra is als ervaringsdeskundige specialist op het gebied van traumaverwerking, Kwantum bewustzijnsontwikkeling en zelfheling. Zij heeft alle activiteiten ontwikkeld en inmiddels werkt zij samen met een team van andere specialisten.

Sandra geeft zelf les binnen verschillende modules/trainingen en andere activiteiten. Daarnaast kun je ook bij Sandra terecht voor individuele sessies en trajecten.

Wil je meer lezen over Sandra’s spirituele weg naar? Meer over Sandra


Sensibel Centrum & Academie

Hoewel kennisoverdracht en theorie een rol spelen binnen de activiteiten, zijn deze vooral ervaringsgericht. (Geleide) meditatie, visualisatie en oefeningen vormen de leidraad binnen alle activiteiten.

Trefwoorden van alle activiteiten zijn zelfheling, healing, meditatie, creatie en manifestatie, bewustzijn vergroten, energie verhogen, de wet van aantrekking, kwantumfysica, zelfhelend of zelfgenezend vermogen en zelfrealisatie.

Kijk bij aanbod voor alle trainingen voor bewustwording en eigen proces.
Kijk bij Sensibel Academie voor de opleiding Energetisch Kwantum therapeut, de verkorte specialisaties en de los te volgen beroepsgerichte trainingen.
Kijk bij individueel voor het aanbod van alle individuele sessies en trajecten.
Kijk bij Zelfheling & Manifestatie voor de trainingen en trajecten voor mensen die zichzelf naar een hoger niveau willen tillen of die te maken hebben met (aanhoudende) emotionele en fysieke klachten en (ernstige) aandoeningen.

Wil je weten wat Sensibel voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met Sandra Valk of kom naar één van de open dagen.

Neem contact op Het team