Zaalverhuur

Kosmische zaal

Ben je op zoek naar een mooie sfeervolle locatie om jouw activiteiten aan te bieden?
De zalen van Centrum Sensibel zijn op niet-bezette dagen en dagdelen te huur voor ondernemers, bedrijven, instellingen, netwerkorganisaties en overheden om een evenement, conferentie, seminar, vergadering, presentatie, training, workshop, cursus, opleiding of meeting te geven. De zalen zijn niet beschikbaar voor feesten en partijen.

Adres: Johan Jongkindrade 285c, 2908 CC Capelle aan den IJssel.

Contact zaalverhuur

Interesse? Neem contact op met Esmeralda Beelt via zaalverhuur@centrumsensibel.nl voor meer informatie en beschikbaarheid.

Foto’vind je HIER.

Tarieven
Kijk voor de tarieven voor ‘kleine’ ondernemers en ZZP’ers HIER.
Kijk voor de tarieven voor bedrijven en instellingen HIER.

Dagdelen zijn van 09.00 tot 13.00 uur van 13.15 tot 17.15 uur en van 18.15 tot 22.15 uur. Dagen zijn van 09 tot 17.15 uur.

Promotie
Sensibel biedt de mogelijkheid om activiteiten te promoten via de site van Sensibel, via Facebook en via foldermateriaal in het pand. Meer informatie en tarieven: Promotiepakket huurders

Aardezaal

Over Sensibel en haar zalen
Sensibel is een snel groeiend centrum op het gebied van bewustzijnsontwikkeling, meditatie, healing en spirituele groei.

Sensibel streeft ernaar om bij vaste aanbieders zoveel mogelijk in zee te gaan met ondernemers en bedrijven wiens activiteiten complementair zijn aan de visie en missie van Sensibel.

Voordelen:
– Ligging: Station Capelle Schollevaar met trein en bus op 0,5 minuten loopafstand en in directe verbinding met uitvalswegen (A20 en A16).
– Volop gratis parkeergelegenheid.
– Het pand bevindt zich op de begane grond en is toegankelijk voor rolstoelen en scootmobiels.
– Sfeervolle, ruime, lichte en authentieke zalen.
– Scherpe tarieven in vergelijking met andere zalenverhuurders.
– Versterkende werking voor de ondernemers onderling.
– Kleinschalig zodat het aanbod toch exclusief blijft in vergelijking met grote zalencentra.

Algemeen: Het pand bevindt zich op 0,5 minuten loopafstand van Station Capelle Schollevaar en op 5 minuten rijden van de uitvalswegen (A16 en A20). Sensibel heeft een eigen entree op de begane grond aan het plein. In de buurt is er volop gratis parkeergelegenheid. Vóór het pand is er een buitenruimte met terrasmeubilair. In de buurt zijn winkels en 2 eettentjes, waarvan een met terras.

Kosmische zaal

Indeling: Via de entree met schuifdeur kom je in een kleine hal. Aan je rechterhand is er een kleine praktijk waar Sandra Valk haar coaching en therapie aanbiedt. Als je doorloopt dan kom je in de grote hal met 2 toiletten, een zitje en een bergkast. In deze ruimte kunnen mensen wachten, een kopje koffie of thee nuttigen en folders inkijken.

Aan de linkerkant van de hal is de Aardezaal (62 m2), geschikt voor groepen tot ongeveer 22 personen. In deze zaal kunnen ook bewegingsactiviteiten zoals yoga geboden worden.
Aan de rechterkant vind je de Kosmische zaal (78 m2), geschikt voor groepen tot ongeveer 36 personen.

Beide zalen beschikken over gratis wifi, een compleet ingerichte keuken, een dichte kastenwand, ruim voldoende stoelen, tafeltjes en een muziekinstallatie met afspeelmogelijkheid voor cd’s en met Bluetooth ontvanger. In de kosmische zaal is er tevens een loungehoek, een grote eettafel en een berging.

Verdere faciliteiten: Aanwezig zijn 12 matrasjes, 8 meditatiekussens, kussens en dekens, 6 tafels, een beamer met projectiescherm en een flapover. De mogelijkheid bestaat om een lunch te bestellen.

Contact zaalverhuur
Interesse? Neem contact op met Esmeralda Beelt via zaalverhuur@centrumsensibel.nl voor meer informatie en beschikbaarheid.

 

Verbinding met de aarde: 80 bij 100

Flower girl purple 80 bij 120

 

Kunst in het pand
De twee schilderijen in het pand van Sensibel zijn van Ingrid Piessens, een kunstenares met een eigen galerie in Heusden. Verbinding met de aarde is te koop! Flower girl purple is niet te koop, maar mocht je interesse hebben in een dergelijk schilderij, neem dan eens een kijkje op de website www.ingridartpaintings.nl of via Facebook.