Zaalverhuur

Zaalverhuur

Kosmische zaal

Ben je op zoek naar een mooie sfeervolle locatie om jouw activiteiten aan te bieden?

Sensibel is een centrum met activiteiten op het gebied van bewustzijnsontwikkeling, meditatie, healing en spirituele groei. De zalen van Centrum Sensibel zijn op niet-bezette dagen en dagdelen te huur voor ondernemers, bedrijven, instellingen en netwerkorganisaties om een evenement, seminar, vergadering, presentatie, training, workshop, cursus, opleiding of meeting te geven. De zalen zijn niet beschikbaar voor feesten en partijen.

Sensibel streeft ernaar om zoveel mogelijk in zee te gaan met ondernemers en bedrijven wiens activiteiten complementair zijn aan de visie en missie van Sensibel.

Verhuur is zowel incidenteel als structureel per dagdeel mogelijk. Weekenddagen zijn echter alleen beschikbaar voor incidentele huur m.u.v. de avonden.

Zalen en faciliteiten

Het centrum beschikt over een (kleine) praktijkruimte en 2 zalen. De praktijk is alleen in overleg te huur.

Aardezaal

Aardezaal (62m2). Capaciteit: In een kring: 10 tot 12 personen. In theateropstelling: 24 personen. Op matrasjes: 14 personen.
Let op: Capaciteit Covid-19: 10 tot 12 personen in theateropstelling (inclusief begeleiders). Op matrasjes: 8 personen. In deze zaal kunnen ook bewegingsactiviteiten zoals yoga geboden worden.

Kosmische zaal (78 m2). Capaciteit: In een kring: 18 tot 20 personen. In theateropstelling: 50 personen. Op matrasjes: 14 personen.
Let op: Capaciteit Covid-19: 14 tot 18 personen in theateropstelling (inclusief begeleiders). Op matrasjes: 10 personen. In de Kosmische zaal bevindt zich ook een loungehoek, een grote eettafel en een berging.

Bij vaste huur wordt er een contract opgesteld. Hierbij geldt een minimale huurtermijn van 4 maanden en een wederzijdse opzegtermijn van 2 maanden.

Beide zalen beschikken over gratis wifi, een flapover, een compleet ingerichte keuken (met inductie kookplaten en een combi-magnetron), een dichte kastenwand, ruim voldoende stoelen, tafeltjes en een muziekinstallatie met afspeelmogelijkheid voor cd’s en met Bluetooth ontvanger.

Verder zijn er twee toiletten en buiten is er een terras waar mensen met mooi weer kunnen zitten.

Overige faciliteiten: Aanwezig zijn 14 matrasjes (dikker dan yogamatjes), 8 meditatiekussens, kussentjes en dekens, 5 werktafels (voor 2 zalen), 1 beamer met projectiescherm. Er zijn geen yogamatjes beschikbaar; deze dien je zelf mee te nemen. Je kunt eventueel kastruimte krijgen.

Locatie: Het pand bevindt zich op 0,5 minuten loopafstand van Station Capelle Schollevaar en op 5 minuten rijden van de uitvalswegen (A16 en A20). Sensibel heeft een eigen entree op de begane grond aan het plein tegenover het treinstation. In de buurt is er volop gratis parkeergelegenheid. Vóór het pand is er een buitenruimte met terrasmeubilair. In de buurt zijn winkels en 2 eettentjes.

Profilering via Centrum Sensibel

Voor de aanbieders van groepsactiviteiten is het mogelijk om (tegen betaling) gebruik te maken van profilering:
– Op de site van Centrum Sensibel. Je krijgt een activiteitenpagina met een doorklik naar jou als ondernemer.
– Je activiteiten worden opgenomen in de agenda van Centrum Sensibel.
– Gratis deelname aan de open dagen. Wel wordt het helpen met klaarzetten of opruimen gewaardeerd.
– Profilering op Facebook. Activiteiten worden opgenomen in de evenementenkalender. Je maakt zelf het evenement.
– Profilering in de nieuwsbrief van Sensibel.

Neem contact op met Nathasja de Winter voor meer informatie en tarieven.

Foto’s

Foto’s vind je HIER.

Voordelen

– Ligging: Station Capelle Schollevaar met trein en bus op 0,5 minuten loopafstand en in directe verbinding met uitvalswegen (A20 en A16).
– Volop gratis parkeergelegenheid.
– Het pand bevindt zich op de begane grond en is toegankelijk voor rolstoelen en scootmobiels.
– Sfeervolle, ruime, lichte en authentieke zalen.
– Scherpe tarieven in vergelijking met andere zalenverhuurders.
– Versterkende werking voor de ondernemers onderling.
– Kleinschalig zodat het aanbod toch exclusief blijft in vergelijking met grote zalencentra.

Beschikbaarheid

Bekijk hier online de BESCHIKBAARHEID van de ZALEN.

Bekijk hier online de BESCHIKBAARHEID van de PRAKTIJK

Richtlijnen en protocol Covid-19

Vanwege de maatregelen die getroffen omtrent Covid-19, zijn er richtlijnen en een protocol van kracht. Deze kun je HIER inzien.

Adres en contact

Adres: Johan Jongkindrade 285c, 2908 CC Capelle aan den IJssel.
Let op: de ingang bevindt zich niet aan de kant van de woningen maar aan de andere kant van het pand aan een plein, tegenover de uitgang van het NS station. Het centrum bevindt zich op de begane grond.

Contact zaalverhuur:
Interesse? Neem contact op met Nathasja de Winter via zaalverhuursensibel@gmail.com of 06-28100477 voor meer informatie.

Tarieven zalen en profilering 2021

Sensibel hanteert wisselende tarieven, afhankelijk van de grootte van de activiteit of de onderneming, het bedrijf of de instelling.
Tarief huur Aardezaal voor yoga en andere bewegingsactiviteiten. Dit gereduceerde tarief is voor yoga en andere bewegingsactiviteiten die maximaal € 12,50 per deelnemers per dagdeel opleveren.
Tarieven zaalhuur voor alle overige groepsactiviteiten. Deze zijn van toepassing op alle overige activiteiten zoals workshops, trainingen en opleidingen.

De eventuele huur van de praktijk gaat in overleg.

Dagdelen zijn van 08:30 tot 12:30 uur, van 13 tot 17:00 uur en van 18:00 tot 22:00 uur.

Zelf-verzorging
Tarieven zijn gebaseerd op het zelf klaarzetten en opruimen van tafels, stoelen, koffie, thee en overige faciliteiten.
Sensibel verzorgt geen lunch. Deze kan wel bezorgd worden via een externe cateraar. Servies is wel beschikbaar.

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden voor zaalverhuur vind je HIER.