Zaalverhuur

Kosmische zaal

Ben je op zoek naar een mooie sfeervolle locatie om jouw activiteiten aan te bieden?

De zalen van Centrum Sensibel zijn op niet-bezette dagen en dagdelen te huur voor ondernemers, bedrijven, instellingen en netwerkorganisaties om een evenement, seminar, vergadering, presentatie, training, workshop, cursus, opleiding of meeting te geven.

De zalen zijn niet beschikbaar voor feesten en partijen.
Wel zijn aanbieders van bijvoorbeeld Biodanza, 5-ritmes dansen of trance dansen op vrijdag- of zaterdag avonden welkom!

Adres: Johan Jongkindrade 285c, 2908 CC Capelle aan den IJssel.

Contact zaalverhuur

Interesse? Neem contact op met Esmeralda Beelt via zaalverhuursensibel@gmail.com
of 06-28100477 voor meer informatie.

Foto’vind je HIER.

Bekijk hier online de BESCHIKBAARHEID.

Vast dagdeel/dag in de Aardezaal of in de sessieruimte
De mogelijkheid bestaat om een vast dagdeel of een vaste dag per week te huren tegen een gereduceerd tarief voor het aanbieden van bijvoorbeeld coaching, therapie, massage, yoga of andere activiteiten. Voorwaarden zijn een minimale huur van 4 maanden en een wederzijdse opzegtermijn van 2 maanden. Vaste huurders betalen een vast bedrag per maand. Het idee is daarbij wel dat de vaste betalingen tijdens vakantieperiodes gewoon doorgaan. Als mensen hun vaste dagdeel tijdens bijvoorbeeld de zomervakantie opzeggen, dan kunnen wij niet garanderen dat het na deze periode nog beschikbaar blijft. Neem gerust contact op over de mogelijkheden.

De mogelijkheid bestaat ook om het hele pand af te huren voor bijvoorbeeld een evenement. Het tarief is in overleg.

Tarieven 2019
Sensibel hanteert wisselende tarieven, afhankelijk van de grootte van de activiteit of de onderneming, het bedrijf of de instelling.
Tarief 1 is voor aanbieders van individuele activiteiten (Aardezaal of sessieruimte).
Tarief 2 betreft het tarief voor aanbieders van yoga en andere bewegingsactiviteiten in de Aardezaal.
Tarief 3 is voor aanbieders van workshops, trainingen en opleidingen tot maximaal 10 deelnemers.
Tarief 4 is voor aanbieders van workshops, trainingen en opleidingen met meer dan 10 deelnemers.
Tarief 5 is voor bedrijven en instellingen.

Dagdelen zijn van 08.30 tot 13.00 uur van 13.15 tot 17.45 uur en van 18 tot 22.30 uur. Dagen zijn van 08.30 tot 17.45 uur.

Zelf-verzorging of service
M.u.v. tarief 5 voor bedrijven of instellingen zijn prijzen gebaseerd op het zelf klaarzetten van tafels, stoelen, koffie en thee. Het is mogelijk om dit door personeel van Sensibel te laten doen tegen een meerprijs.
Sensibel verzorgt geen lunch. Deze kan wel bezorgd worden door een externe cateraar.

Promotie
Sensibel biedt de mogelijkheid om (regelmatig terugkomende) activiteiten te promoten via de site van Sensibel en via foldermateriaal in het pand. Ook kunnen aanbieders van activiteiten zich profileren op de OPEN INLOOPMIDDAGEN van het centrum. Daarnaast wordt er 1 x per 2 maanden een nieuwsbrief verzonden met een vermelding van alle activiteiten in het centrum op datum.
Meer informatie en tarieven: Promotiepakket Huurders.

Aardezaal

Over Sensibel en haar zalen
Sensibel is een snel groeiend centrum op het gebied van bewustzijnsontwikkeling, meditatie, healing en spirituele groei.

Sensibel streeft ernaar om bij vaste huurders zoveel mogelijk in zee te gaan met ondernemers en bedrijven wiens activiteiten complementair zijn aan de visie en missie van Sensibel.

Voordelen:
– Ligging: Station Capelle Schollevaar met trein en bus op 0,5 minuten loopafstand en in directe verbinding met uitvalswegen (A20 en A16).
– Volop gratis parkeergelegenheid.
– Het pand bevindt zich op de begane grond en is toegankelijk voor rolstoelen en scootmobiels.
– Sfeervolle, ruime, lichte en authentieke zalen.
– Scherpe tarieven in vergelijking met andere zalenverhuurders.
– Versterkende werking voor de ondernemers onderling.
– Kleinschalig zodat het aanbod toch exclusief blijft in vergelijking met grote zalencentra.

Algemeen: Het pand bevindt zich op 0,5 minuten loopafstand van Station Capelle Schollevaar en op 5 minuten rijden van de uitvalswegen (A16 en A20). Sensibel heeft een eigen entree op de begane grond aan het plein. In de buurt is er volop gratis parkeergelegenheid. Vóór het pand is er een buitenruimte met terrasmeubilair. In de buurt zijn winkels en 2 eettentjes, waarvan één met terras. Hier kunnen mensen een drankje drinken en een (Surinaams) broodje eten.

Kosmische zaal

Indeling: Via de entree met schuifdeur kom je in een kleine hal. Aan je rechterhand is er een kleine praktijk. Als je doorloopt dan kom je in de grote hal met 2 toiletten, een zitje en een bergkast. In de hal kunnen mensen wachten, een kopje koffie of thee nuttigen en folders inkijken.
Aan de linkerkant van de hal is de Aardezaal (62 m2), geschikt voor groepen tot ongeveer 16 tot max. 22 personen. In deze zaal kunnen ook bewegingsactiviteiten zoals yoga geboden worden.
Aan de rechterkant vind je de Kosmische zaal (78 m2), geschikt voor groepen tot ongeveer 22 personen in een kring of 36 personen in theateropstelling.

Beide zalen beschikken over gratis wifi, een compleet ingerichte keuken, een dichte kastenwand, ruim voldoende stoelen, tafeltjes en een muziekinstallatie met afspeelmogelijkheid voor cd’s en met Bluetooth ontvanger. In de kosmische zaal is er tevens een loungehoek, een grote eettafel en een berging.

Verdere faciliteiten: Aanwezig zijn 12 matrasjes, 8 meditatiekussens, kussens en dekens, 5 werktafels, 1 beamer met projectiescherm, 1 whiteboard en een flapover.

De algemene voorwaarden voor zaalverhuur vind je HIER.

 

Verbinding met de aarde: 80 bij 100

Flower girl purple 80 bij 120

 

Kunst in het pand
De twee schilderijen in het pand van Sensibel zijn van Ingrid Piessens, een kunstenares met een eigen galerie in Heusden. Verbinding met de aarde is te koop! Flower girl purple is niet te koop, maar mocht je interesse hebben in een dergelijk schilderij, neem dan eens een kijkje op de website www.ingridartpaintings.nl of via Facebook.