Zaalverhuur

Zaalverhuur

Kosmische zaal

Ben je op zoek naar een mooie sfeervolle locatie om jouw activiteiten aan te bieden?

Sensibel is een centrum met activiteiten op het gebied van bewustzijnsontwikkeling, meditatie, healing en spirituele groei.

De zalen van Centrum Sensibel zijn op niet-bezette dagen en dagdelen te huur voor ondernemers, bedrijven, instellingen en netwerkorganisaties om een evenement, seminar, vergadering, presentatie, training, workshop, cursus, opleiding of meeting te geven.

De zalen zijn niet beschikbaar voor feesten en partijen.

Sensibel streeft ernaar om zoveel mogelijk in zee te gaan met ondernemers en bedrijven wiens activiteiten complementair zijn aan de visie en missie van Sensibel, maar waar er geen sprake is van concurrentie. Ook gaat onze voorkeur uit naar ondernemers die regelmatig opleidingen en trainingen aanbieden vanuit het centrum.
Bij incidentele huur maakt het niet uit welke activiteit je wilt geven.

Mogelijkheden zijn vaste huur per dag of dagdeel of losse huur. Weekenddagen zijn alleen alleen beschikbaar voor incidentele huur. Het is ook mogelijk om het hele pand af te huren voor een evenement.

Zalen en faciliteiten

Het centrum beschikt over een (kleine) praktijkruimte. Deze is niet te huur.
Links is de Aardezaal (62m2), geschikt voor groepen van ongeveer 16 tot 22 personen. In deze zaal kunnen ook bewegingsactiviteiten zoals yoga geboden worden.
Rechts is de Kosmische zaal (78 m2), geschikt voor groepen tot ongeveer 22 personen in een kring of 46 personen in theateropstelling.

Beide zalen beschikken over gratis wifi, een compleet ingerichte keuken (met keramische kookplaten en een combimagnetron), een dichte kastenwand, ruim voldoende stoelen, tafeltjes en een muziekinstallatie met afspeelmogelijkheid voor cd’s en met Bluetooth ontvanger. In de kosmische zaal is er tevens een loungehoek, een grote eettafel en een berging.

Verder zijn er twee toiletten en buiten is er een een terras waar mensen met mooi weer kunnen zitten.

Overige faciliteiten: Aanwezig zijn 12 (dikkere) matrasjes, 8 meditatiekussens, kussens en dekens, 5 werktafels, 1 beamer met projectiescherm en een flapover.

Locatie: Het pand bevindt zich op 0,5 minuten loopafstand van Station Capelle Schollevaar en op 5 minuten rijden van de uitvalswegen (A16 en A20). Sensibel heeft een eigen entree op de begane grond aan het plein. In de buurt is er volop gratis parkeergelegenheid. Vóór het pand is er een buitenruimte met terrasmeubilair. In de buurt zijn winkels en 2 eettentjes, waarvan één met terras. Hier kunnen mensen een drankje drinken en een (Surinaams) broodje eten.

Foto’s

Foto’vind je HIER.

Voordelen

– Ligging: Station Capelle Schollevaar met trein en bus op 0,5 minuten loopafstand en in directe verbinding met uitvalswegen (A20 en A16).
– Volop gratis parkeergelegenheid.
– Het pand bevindt zich op de begane grond en is toegankelijk voor rolstoelen en scootmobiels.
– Sfeervolle, ruime, lichte en authentieke zalen.
– Scherpe tarieven in vergelijking met andere zalenverhuurders.
– Versterkende werking voor de ondernemers onderling.
– Kleinschalig zodat het aanbod toch exclusief blijft in vergelijking met grote zalencentra.

de Kosmische zaal

Beschikbaarheid

Bekijk hier online de BESCHIKBAARHEID.

Adres en contact

Adres: Johan Jongkindrade 285c, 2908 CC Capelle aan den IJssel.
Let op: de ingang bevindt zich niet aan de kant van de woningen maar aan de andere kant van het pand aan een plein bij de uitgang van het NS station. Het centrum bevindt zich op de begane grond.

Contact zaalverhuur:
Interesse? Neem contact op met Sandra Valk via zaalverhuursensibel@gmail.com
of 06-53547643 voor meer informatie.

de Aardezaal

Tarieven 2019

Sensibel hanteert wisselende tarieven, afhankelijk van de grootte van de activiteit of de onderneming, het bedrijf of de instelling.
Tarief 1 betreft het tarief voor aanbieders van yoga en andere bewegingsactiviteiten in de Aardezaal.
Tarief 2 is voor aanbieders van workshops, trainingen en opleidingen tot maximaal 10 deelnemers.
Tarief 3 is voor aanbieders van workshops, trainingen en opleidingen met meer dan 10 deelnemers.
Tarief 4 is voor (grotere) bedrijven en instellingen.

Dagdelen zijn van 08.30 tot 13 uur, van 13 tot 17.30 uur en van 18 tot 22.30 uur. Dagen zijn van 08.30 tot 17.30 uur.

Zelf-verzorging of service
M.u.v. tarief 5 voor bedrijven of instellingen zijn prijzen gebaseerd op het zelf klaarzetten van tafels, stoelen, koffie en thee. Het is mogelijk om dit door personeel van Sensibel te laten doen tegen een meerprijs. Sensibel verzorgt geen lunch. Deze kan wel bezorgd worden door een externe cateraar.

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden voor zaalverhuur vind je HIER.