Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Zaalverhuur

Ben je op zoek naar een mooie sfeervolle locatie om jouw activiteiten aan te bieden?

Sensibel is een centrum met activiteiten op het gebied van bewustzijnsontwikkeling, meditatie, healing en spirituele groei. De zalen van Centrum Sensibel zijn op niet-bezette dagen en dagdelen te huur voor ondernemers, bedrijven, instellingen en netwerkorganisaties om een vergadering, presentatie, training, workshop, cursus, opleiding of meeting te geven. De zalen zijn niet beschikbaar voor feesten en partijen.

De praktijk van Centrum Sensibel is te huur voor het aanbieden van coaching, massage en therapie.

Meer informatie en foto’s


Praktische informatie

Adres: Johan Jongkindrade 285c, 2908 CC Capelle aan den IJssel.
Zie voor de route en bereikbaarheid https://centrumsensibel.nl/contact/

Contact: zaalverhuursensibel@gmail.com of 06-28100477.

Reserveren: Reserveren zalen en praktijk.

Voor reservering kun je een mail sturen naar zaalverhuursensibel@gmail.com. Je kunt zelf op de site kijken wanneer de zalen of de praktijk beschikbaar zijn. In de mail geef je duidelijk de datum en tijd door en ook of je gebruik wilt maken van eventuele andere faciliteiten. Prijzen zijn afhankelijk van het aantal deelnemers. Om die reden wordt er gevraagd naar een schatting van het aantal deelnemers.  Na bevestiging van de contactpersoon van Centrum Sensibel en ontvangst van de gegevens voor op de factuur, komt er een huurovereenkomst tot stand. Bij reservering ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Centrum Sensibel.

Het gebruik van de zalen of praktijk van Centrum Sensibel is op basis van zelfservice. Bij een eerste keer huur komt iemand je wegwijs maken.

Bekijk de beschikbaarheid van de zalen en praktijk

Bekijk onze tarieven

Vermelding van jouw activiteit in de agenda en nieuwsbrief van Sensibel is mogelijk. Voor meer informatie zie: https://centrumsensibel.nl/vermelding-activiteit-in-de-agenda-en-nieuwsbrief/


Voordelen

  • Ligging: Station Capelle Schollevaar met trein en bus op 0,5 minuten loopafstand en in directe verbinding met uitvalswegen (A20 en A16).
  • Volop gratis parkeergelegenheid.
  • Het pand bevindt zich op de begane grond en is toegankelijk voor rolstoelen en scootmobiels.
  • Sfeervolle, ruime, lichte en authentieke zalen.
  • Scherpe tarieven in vergelijking met andere zalenverhuurders