Ontvang het gratis E-Book: 10 tips om jouw energie en bewustzijn te verhogen!

En blijf op de hoogte van inspirerende activiteiten en artikelen. Niets ontvangen? Check je spam!

Zaalverhuur

Ben je op zoek naar een mooie sfeervolle locatie om jouw activiteiten aan te bieden?

Sensibel is een centrum met activiteiten op het gebied van bewustzijnsontwikkeling, meditatie, healing en spirituele groei. De zalen van Centrum Sensibel zijn op niet-bezette dagen en dagdelen te huur voor ondernemers, bedrijven, instellingen en netwerkorganisaties om een vergadering, presentatie, training, workshop, cursus, opleiding of meeting te geven. De zalen zijn niet beschikbaar voor feesten en partijen.

De praktijk van Centrum Sensibel is te huur voor het aanbieden van coaching, massage en therapie.

Meer informatie en foto’s 


Beschikbaarheid

Rooster zalen 2024, 25 en 26.

Om de beschikbaarheid in te kunnen zien, dien je toestemming te vragen via je e-mail. Je ontvangt dan een bevestigingsmail. Let op: Deze kan ook in je ongewenste e-mail/spam terecht zijn gekomen.

BESCHIKBAARHEID van de PRAKTIJK

Bij interesse om de praktijk van Centrum Sensibel te huren gelieve eerst contact op te nemen met via zaalverhuursensibel@gmaill.com of 06-53547643. Pas na kennismaking en akkoord kun je registreren bij Supersaas om zelf de praktijk te reserveren.


Tarieven op basis van zelfservice

Let op: de zaalhuur gaat per 1 juli 2024 omhoog vanwege de eigen huurverhogingen!

Tarieven huur zalen voor alle groepsactiviteiten t/m juni 2024

Tarieven huur zalen groepsactiviteiten (op basis van zelfservice) vanaf 1 juli 2024.

Tijden dagdelen (dd): van 8.15 tot 12.45 uur, van 13 tot 17.30 uur, van 18 tot 22.30 uur.

Tarieven zijn aan (half)jaarlijkse wijzigingen onderhevig.


Tarieven huur zalen inclusief verzorging

Bedrijven en instellingen kunnen op dinsdagen, woensdagen en donderdagen overdag het pand huren voor vergaderingen en teamuitjes. Er is dan iemand aanwezig voor het verzorgen van koffie, thee en versnaperingen. Ook kan er voor catering worden gezorgd.

Tarieven huur zalen inclusief verzorging 2024.

Tijden dagdelen (dd): van 8.15 tot 12.45 uur, van 13 tot 17.30 uur, van 18 tot 22.30 uur.

Tarieven zijn aan (half)jaarlijkse wijzigingen onderhevig.


Tarieven huur praktijken 2024

Tijden per 2 uur (voor de praktijken): van 8.30 tot 10.30 uur, van 10.30 tot 12.30 uurvan 13 tot 15 uur, van 15 tot 17 uur, van 18 tot 20 uur, van 20 tot 22 uur.

Tarieven zijn aan (half)jaarlijkse wijzigingen onderhevig.


Reservering

Voor reservering van de zalen kun je een mail sturen naar zaalverhuursensibel@gmail.com. Het is wenselijk dat je eerst zelf naar de beschikbaarheid kijkt.
In de mail geef je duidelijk de datum en tijd door. Wij zetten het dan voor jou in het rooster. Ook willen we weten of je nog gebruik wilt maken van eventuele andere faciliteiten.
Prijzen zijn afhankelijk van het aantal deelnemers. Om die reden wordt er gevraagd naar een schatting van het aantal deelnemers.  Na bevestiging van de contactpersoon van Centrum Sensibel en ontvangst van de gegevens voor op de factuur, komt er een huurovereenkomst tot stand. Bij reservering ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Centrum Sensibel.

Voor de praktijk hebben we een reserveringssysteem. Graag hebben we voor een eerste keer huren wel eerst een telefonisch kennismakingsgesprekje. Na de eerste keer huren kun je zelf reserveren.


Zelfservice

Het gebruik van de zalen of praktijk van Centrum Sensibel is op basis van zelfservice. Bij een eerste keer huur komt iemand je wegwijs maken. Je dient zelf alles netjes achter te laten. In het pand hangen een checklisten voor vertrek op de deuren naar de gangen.

Sensibel verzorgt geen lunch. Deze kan wel bezorgd worden via een externe cateraar. Servies is wel beschikbaar en daarnaast is er in beide zalen mogelijkheid om gebruik te maken van de inductie kookplaten en de combimagnetron. Pannen dienen dan wel zelf te worden meegenomen. Er is alleen 1 grote soeppan voor op inductie aanwezig.


Praktische informatie

Adres: Johan Jongkindrade 285c, 2908 CC Capelle aan den IJssel.
Zie voor de route en bereikbaarheid https://centrumsensibel.nl/contact/

Contact: zaalverhuursensibel@gmail.com of 06-53547643.


Voordelen

  • Ligging: Station Capelle Schollevaar met trein en bus op 0,5 minuten loopafstand en in directe verbinding met uitvalswegen (A20 en A16).
  • Volop gratis parkeergelegenheid.
  • Het pand bevindt zich op de begane grond en is toegankelijk voor rolstoelen en scootmobiels.
  • Sfeervolle, ruime, lichte en authentieke zalen.
  • Scherpe tarieven in vergelijking met sommige andere zalenverhuurders.