Sandra Valk

Sandra Valk

Sandra is eigenaar van Sensibel. Zij is bewustzijnscoach, healer, energetisch zelfheling therapeut en docent van o.a. de training Bewustwording, meditatie & spirituele ontwikkeling, de Healing trainingen en de opleiding Energetisch Zelfheling Therapeut. Daarnaast begeleidt Sandra de Spirituele open meditatie avonden en de Open Healing avonden.

Je kunt bij Sandra ook terecht voor individuele begeleiding en consulten. Je kunt HIER meer lezen over de begeleiding en consulten bij Sandra.
Adres begeleiding en consulten: Bonnefanten 63 (praktijk aan huis), 2907 NA Capelle a/d IJssel.
Adres trainingsruimte: Bonnefanten 103 b, 2907 NA Capelle a/d IJssel
Werktijden begeleiding en consulten: Maandag, dinsdag en woensdag overdag, dinsdag avonden om de week en incidenteel op vrijdagen.
Contact: Mail: info@centrumsensibel.nl en telefoon: 010-2280212 of 06-53547643.

Wens
“Het is mijn wens dat mensen zich bewust worden van hun unieke verbinding met Bron, hun scheppende kwaliteiten en zelf-genezende vermogens. Wij mensen zijn in energie onderling verbonden. Samen vormen wij de scheppende energie van het grotere geheel, wat ik ‘de Bron’ noem. Ik geloof dat wij allemaal de mogelijkheid hebben om ons leven bewust te positief te beïnvloeden. Om die reden staat bewustzijnsontwikkeling centraal binnen de opleidingen, trainingen, begeleiding en consulten. Via meditatie en oefeningen is het mogelijk om in contact te komen met jouw ziel of hogere zelf. Je gevoel is je kompas op weg naar jouw unieke verbinding met de Bron. Zodra je meer gaat luisteren naar jouw innerlijke kompas, zal je ontwikkeling in een stroomversnelling komen. Je zult steeds meer levensgeluk gaan ervaren. Ik zie het als een uitdaging om mensen daarbij op weg te helpen. Bovenal is het mijn wens dat mensen meer van zichzelf gaan houden en gelukkiger en gezonder worden. Ik geloof dat het kan… Het is mij gelukt, dus waarom zouden anderen dit niet kunnen?”

Over Sandra
Sandra is moeder van een zoon (2005). Zij is in 2009 begonnen als counselor en coach in haar eigen praktijk. Sinds die tijd heeft zij allerlei opleidingen gevolgd op het gebied van healing, mediumschap, trance mediumschap en alternatieve therapie. Vanaf 2013 is zij les gaan geven in intuïtieve ontwikkeling, meditatie, healing en mediumschap. Afgelopen jaren heeft Sandra zich verder bekwaamd in de begeleiding van mensen in bewustzijnsontwikkeling en zelf-healing bij emotionele en fysieke klachten.

Persoonlijkheid
Hoewel Sandra zich volop bezighoudt met spiritualiteit, staat zij met beide voeten stevig op de grond. Sandra is warm, betrokken, gedreven, direct en vol humor. Je voelt je al snel bij haar op je gemak.

Ervaringsdeskundige
“Mijn eigen leven is de afgelopen 12 jaar in positieve zin drastisch veranderd. Ik kom uit een situatie van chronisch ziek zijn (een bijnieraandoening, ernstige huidziekte, allergieën en astma) en ik heb hierdoor een groot deel van mijn leven in ziekenhuizen doorgebracht. Ik was gewoon super gevoelig. De vragen: ‘Er moet toch een reden zijn waarom ik zo ziek ben?’ en: ‘Hoe kan ik mijn situatie verbeteren?’, hebben centraal gestaan. En dat is nu precies mijn vakgebied geworden. In die context hebben al mijn eigen ervaringen dan ook ‘zin’ gehad. Het heeft mij gemaakt tot de persoon die ik ben en ik ben ervan overtuigd dat dit dan ook precies was wat ik in mijn leven wilde uitwerken zodat ik hier later anderen mee zou kunnen begeleiden. Ik ervaar mijn leven nu als één groot en mooi avontuur en mijn gezondheid is met sprongen vooruit gegaan. Mijn gevoeligheid is nu mijn grootste kracht. Achteraf gezien hebben mijn uitdagingen mij de mooiste lessen geleerd. Deze zijn nu de bron van inspiratie om anderen verder te kunnen helpen.”

Begeleiders uit de spirituele wereld
Naast de trainingen en opleidingen die Sandra heeft gevolgd, heeft zij ook een andere soort training ondergaan. In meditatie naar andere bewustzijnsstaten heeft zij kennisgemaakt met haar ‘zielenleiding’, gidsen en andere energieën uit de spirituele wereld. Deze hebben haar stapje voor stapje laten zien en ervaren hoe en waarom wij het leven op aarde hebben gecreëerd, hoe wij mensen de scheppers zijn van onze eigen werkelijkheid en hoe wij het leven kunnen creëren waar wij werkelijk naar verlangen. Sandra brengt deze informatie nu graag over op anderen.

Inspiratiebronnen:
o.a. Esther, Jerry en Abraham Hicks, Bentinho Massaro, Mooji, Joe Dispenza en Greg Braden.

Opleidingen en trainingen:
2018: opleiding ‘Healing en Bewustwording’ bij het Levenscollege.
2016 tot medio 2017: Awakened mind training en coaching bij Suzanne Tempel.
2016: trainingen bij Jaco Elken: paramedisch mediumschap en therapeutisch mediumschap en trance healing.
2014/2015: Weektrainingen mediumschap in Engeland aan het Arthur Findley College en in Zenderen bij de Zwanenhof.
2013: Academie voor Mediumschap (1 jaar) bij José Gosschalk en Karel Besseling.
2013: Academie voor Psychodynamica (psychodynamisch therapeut). 1,5 jaar.
2013: Trainingen op het gebied van trance healing en mediumschap (bij Scott Milligan).
2009-2012: Intuïtieve ontwikkeling, healing en reading bij Soare te Voorburg.
2008/2009: Academie voor Counseling en Coaching: 2 jarige opleiding. Specialisatie trauma counseling.
1996: HBO SPH (propedeuse).